Lataa uusi ESS Digilehti iPadiin ja iPhoneen

ESS Digilehden iOS-sovellus on uudistunut ja tarjoaa nyt käyttäjille paperilehden sisältöjen lisäksi myös laajan kattauksen verkkouutisia, videoita ja alueen tapahtumatietoja. ESS Digilehteä lukiessasi voit myös kuunnella Radio Voiman suoraa lähetystä.

Lataa sovellus laitteellesi painikkeesta.

Tutustu uuteen ESS Digilehti -sovellukseen

Kokeile ESS Digilehteä 2 vk MAKSUTTA!

Kokeile ESS Digilehteä 2 vk MAKSUTTA!

ESS Digilehti on uudistunut. Koe elämykselliset sisällöt uudistuneesta ESS Digilehdestä ja alueen puheenaiheet heräävät eloon. Pysy ajan hermoilla oman alueesi asioista, uutisista ja tapahtumista, missä oletkin. Nyt voit kokeilla ESS Digilehteä 2 viikon ajan maksutta.

Hyödynnä etusi ja tee tilaus

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaan etukortti on nyt Lahtipassi

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaan etukortti on nyt Lahtipassi

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakasohjelma on uudistunut. Lahtipassi-etuja tarjoaa runsaslukuinen joukko alueen yrityksiä. Edut saat näyttämällä Lahtipassia tai vuoden 2014 etuasiakaskorttia.

Lue lisää

Lahtipassilla saat -10 % Finnkino Kuvapalatsin normaalihintaisesta elokuvalipusta

Lahtipassilla saat -10 % Finnkino Kuvapalatsin normaalihintaisesta elokuvalipusta

Hyödynnä tämä ja monet muut elämykselliset ja rahanarvoiset Lahtipassiedut. Katso kaikki Lahtipassiedut täältä.

Etuasiakasilta lasten ja nuorten verkon käytön turvallisuudesta 9.9.2014

Etuasiakasilta lasten ja nuorten verkon käytön turvallisuudesta 9.9.2014

Etelä-Suomen Sanomat järjestää yhteistyössä If Vakuutusyhtiön kanssa etuasiakasillan, jossa asiantuntijat kertovat nuorten netin käytön sudenkuopista.

Ilmottaudu etuasiakasiltaan tästä

Saitko tilaustarjouksen?

Syötä tarjouksesta löytyvä alennus- tai tarjoustunnus alla olevaan kenttään.

Hae tarjous

Ota yhteyttä

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ess.fi

Asiakaspalvelupisteet:
Etelä-Suomen Sanomat
Ilmarisentie 7, 15200 Lahti
ma-pe 8:30-16:30

Mediakulma:
Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti
Avoinna: ma-pe 8.30-16.30, la 10-14

Jakelupäivystys:
puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6:30 - 10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00