Onnittele isää lehdessä 9.11.

Ilahduta isää onnitteluilmoituksella 9.11. Etelä-Suomen Sanomien isänpäivä-koosteessa. Ilmoitus tulee jättää pe 7.11. klo 10 mennessä.

Lue lisää ja jätä ilmoitus

Tutustu kauden alusvaatemuotiin ja parfyymien oikeaan valintaan keskustan Change -liikkessä 12.11.

Tutustu kauden alusvaatemuotiin ja parfyymien oikeaan valintaan keskustan Change -liikkessä 12.11.

Lahden Change järjestää Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaille asiakasillan 12.11. klo 18:30-20:30, jossa pääset tutustumaan kauden alusvaatemuotiin ja saat ammattilaisten vinkkejä parfyymien valintaan.

Ilmoittaudu iltaan tästä

Mediatalo ESAn verkkopalveluissa käyttökatkoksia 1.11. klo 11:00 alkaen

Mediatalo ESAn verkkopalveluissa käyttökatkoksia 1.11. klo 11:00 alkaen

Parannamme verkkopalveluidemme tietoturvaa ja teemme  palomuuriemme huoltotöitä lauantaina 1.11. klo 11:00 alkaen. Huoltotyöt voivat aiheuttaa katkoksia verkko- ja digilehtipalveluissamme. Huoltotöiden arvioitu kesto on n. 1 h, jonka jälkeen palvelut toimivat taas normaalisti. Pahoittelemme käyttökatkoksista aiheutuvaa haittaa.

Etlarin etuasiakas, osallistu arvontaan ja voita fanitapaaminen ja lippu Robinin keikalle!

Etlarin etuasiakas, osallistu arvontaan ja voita fanitapaaminen ja lippu Robinin keikalle!

Etelä-Suomen Sanomat järjestää etuasiakkailleen kilpailun, jonka pääpalkintona on keikkalippu ja fanitapaaminen Robinin kanssa Lahti Hallin konsertissa 23.11.2014. Tämän lisäksi arvomme osallistujien kesken 9 lippua konserttiin.

Osallistu arvontaan ja voita

Uusi ESS Digilehti -sovellus on saatavilla nyt myös Android-laitteille

Uusi ESS Digilehti -sovellus on saatavilla nyt myös Android-laitteille

ESS Digilehden uusi sovellus on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupasta. Palvelu tarjoaa runsaasti uusia ominaisuuksia ja yhdistää verkon ja paperilehden sisällöt jatkuvasti päivittyväksi uutispalveluksi.

Tutustu palvelun ominaisuuksiin ja lataa palvelu laitteellesi tästä

Etuasiakas voita etupenkkipaikat Pelicansin kotiotteluun!

Etuasiakas voita etupenkkipaikat Pelicansin kotiotteluun!

Etlarin etupenkki on Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaiden oma katsomoalue Isku Areenalla. Paikoilta pääsee seuraamaan Pelicansin kotiottelua lyömättömissä puitteissa. Voita etupenkkipaikat itsellesi ja kahdelle kaverillesi.

Osallistu arvontaan tästä

Lataa uusi ESS Digilehti iPadiin ja iPhoneen

Lataa uusi ESS Digilehti iPadiin ja iPhoneen

ESS Digilehden iOS-sovellus on uudistunut ja tarjoaa nyt käyttäjille paperilehden sisältöjen lisäksi myös laajan kattauksen verkkouutisia, videoita ja alueen tapahtumatietoja. ESS Digilehteä lukiessasi voit myös kuunnella Radio Voiman suoraa lähetystä.

Lataa sovellus laitteellesi painikkeesta.

Tutustu uuteen ESS Digilehti -sovellukseen

Saitko tilaustarjouksen?

Syötä tarjouksesta löytyvä alennus- tai tarjoustunnus alla olevaan kenttään.

Hae tarjous

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelupisteet:
Etelä-Suomen Sanomat
Ilmarisentie 7, 15200 Lahti
ma-pe 8:30-16:30
Puh. (03) 7575 700 (ma-pe 8.30-16.30, la 10-14)

Mediakulma:
Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti
Avoinna: ma-pe 8.30-16.30, la 10-14

Jakelupäivystys:
puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6:30 - 10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00