Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy joulun aikaan...

jouluaattona keskiviikkona 24.12 ja seuraavan kerran lauantaina 27.12. Uudenvuoden aikaan uudenvuoden aattona keskiviikkona 31.12. ja seuraavan kerran perjantaina 2.1. Loppiaisen aikaan tiistaina 6.1. ja seuraavan kerran torstaina 8.1.

Etelä-Suomen Sanomien tilaajana saat aikaisempaa enemmän!

Etelä-Suomen Sanomien tilaajana saat aikaisempaa enemmän!

Etelä-Suomen Sanomien paperilehden tilaajilla on joulukuun alusta alkaen mahdollisuus käyttää ESS Digilehteä ja muita Etelä-Suomen Sanomien sähköisiä palveluita rajoituksetta. Tilaajana saat Etelä-Suomen Sanomien uutiset  käyttöösi aina myös sähköisissä välineissä. Muutoksen jälkeen voit lukea lehden sähköisenä ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää kuinka saat ESS Digilehden käyttöösi

Seuraa Etlarin Joulukalenteri -peliä

Seuraa Etlarin Joulukalenteri -peliä

Seuraa Etlarin Joulukalenteri -peliä ja voita huikeita palkintoja. Pääpalkintona on Viihdetason lahjoittama Philipsin 55" 3D Smart LED-TV.

Lue lisää joulukalenterista

Uusi ESS Digilehti -sovellus on saatavilla nyt myös Android-laitteille

Uusi ESS Digilehti -sovellus on saatavilla nyt myös Android-laitteille

ESS Digilehden uusi sovellus on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupasta. Palvelu tarjoaa runsaasti uusia ominaisuuksia ja yhdistää verkon ja paperilehden sisällöt jatkuvasti päivittyväksi uutispalveluksi.

Tutustu palvelun ominaisuuksiin ja lataa palvelu laitteellesi tästä

Etuasiakas voita etupenkkipaikat Pelicansin kotiotteluun!

Etuasiakas voita etupenkkipaikat Pelicansin kotiotteluun!

Etlarin etupenkki on Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaiden oma katsomoalue Isku Areenalla. Paikoilta pääsee seuraamaan Pelicansin kotiottelua lyömättömissä puitteissa. Voita etupenkkipaikat itsellesi ja kahdelle kaverillesi.

Osallistu arvontaan tästä

Lataa uusi ESS Digilehti iPadiin ja iPhoneen

Lataa uusi ESS Digilehti iPadiin ja iPhoneen

ESS Digilehden iOS-sovellus on uudistunut ja tarjoaa nyt käyttäjille paperilehden sisältöjen lisäksi myös laajan kattauksen verkkouutisia, videoita ja alueen tapahtumatietoja. ESS Digilehteä lukiessasi voit myös kuunnella Radio Voiman suoraa lähetystä.

Lataa sovellus laitteellesi painikkeesta.

Tutustu uuteen ESS Digilehti -sovellukseen

Saitko tilaustarjouksen?

Syötä tarjouksesta löytyvä alennus- tai tarjoustunnus alla olevaan kenttään.

Hae tarjous

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelupisteet:
Etelä-Suomen Sanomat
Ilmarisentie 7, 15200 Lahti
ma-pe 8:30-16:30
Puh. (03) 7575 700 (ma-pe 8.30-16.30, la 10-14)

Mediakulma:
Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti
Avoinna: ma-pe 8.30-16.30, la 10-14

Jakelupäivystys:
puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6:30 - 10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00