Etuasiakas voita etupenkkipaikat Pelicansin kotiotteluun!

Etlarin etupenkki on Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaiden oma katsomoalue Isku Areenalla. Paikoilta pääsee seuraamaan Pelicansin kotiottelua lyömättömissä puitteissa. Voita etupenkkipaikat itsellesi ja kahdelle kaverillesi.

Osallistu arvontaan tästä

Lataa uusi ESS Digilehti iPadiin ja iPhoneen

Lataa uusi ESS Digilehti iPadiin ja iPhoneen

ESS Digilehden iOS-sovellus on uudistunut ja tarjoaa nyt käyttäjille paperilehden sisältöjen lisäksi myös laajan kattauksen verkkouutisia, videoita ja alueen tapahtumatietoja. ESS Digilehteä lukiessasi voit myös kuunnella Radio Voiman suoraa lähetystä.

Lataa sovellus laitteellesi painikkeesta.

Tutustu uuteen ESS Digilehti -sovellukseen

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaan etukortti on nyt Lahtipassi

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaan etukortti on nyt Lahtipassi

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakasohjelma on uudistunut. Lahtipassi-etuja tarjoaa runsaslukuinen joukko alueen yrityksiä. Edut saat näyttämällä Lahtipassia tai vuoden 2014 etuasiakaskorttia.

Lue lisää

Saitko tilaustarjouksen?

Syötä tarjouksesta löytyvä alennus- tai tarjoustunnus alla olevaan kenttään.

Hae tarjous

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelupisteet:
Etelä-Suomen Sanomat
Ilmarisentie 7, 15200 Lahti
ma-pe 8:30-16:30
Puh. (03) 7575 700 (ma-pe 8.30-16.30, la 10-14)

Mediakulma:
Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti
Avoinna: ma-pe 8.30-16.30, la 10-14

Jakelupäivystys:
puh. 03 7575 285
ma-pe klo 6:30 - 10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00