Mediakulma palvelee uusissa tiloissa 24.7. alkaen!

Etelä-Suomen Sanomien asiakaspalvelupiste Mediakulma muuttaa perjantaina 21.7. takaisin juurilleen Etlarin taloon osoitteeseen Hämeenkatu 5, jossa palvelemme ma 24.7. alkaen.

Mediakulma on suljettu muuton vuoksi torstaina 20.7. klo 14 - pe 21.7. klo 16:30 välisen ajan. Puhelin- ja verkkopalvelumme toimivat muuton aikana keskeytyksettä.  Aukioloajat ja puhelinnumero säilyvät ennallaan muutosta huolimatta.

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Etelä-Suomen Sanomien sovellus on uudistunut. Päivitä digilehtisovelluksesi uuteen ja tutustu ESS Sovelluksen uusiin ominaisuuksiin. Sovellus on saatavilla Applen iPadille, iPhonelle sekä Android-laitteille. Windows-sovellukseen ja verkon näköislehtipalveluun ei tässä yhteydessä tule muutoksia.

Tutustu ESS Sovellukseen tästä

Tutustu uuteen ESS Sovellukseen 2 vkoa veloituksetta!

Tutustu uuteen ESS Sovellukseen 2 vkoa veloituksetta!

Etkö vielä ole Etelä-Suomen Sanomien tilaaja? Tutustu uuteen ESS Sovellukseen nyt kaksi viikkoa veloituksetta! ESS Verkko -tilauksella käytössäsi on ESS Sovelluksen lisäksi myös ESS.fi-palvelun koko sisältö sekä verkon näköislehtipalvelu.

Tee tutustumistilaus tästä!

Etuasiakas, hyödynnä maksuton kesälahja!

Etuasiakas, hyödynnä maksuton kesälahja!

Anna ystävällesi kesälahja, joka ilahduttaa joka päivä uudelleen ja tilaa Etelä-Suomen Sanomat nyt kuukaudeksi maksutta!

Etelä-Suomen Sanomien Etuasiakkaana voit ilahduttaa ystävääsi tilaamalla hänelle maksuttoman kuukauden lisäksi jatkolehdet puoleen hintaan vain 17,90 €/kk.Tilaukseen kuuluu paperilehden lisäksi myös ESS Digilehti,  Ess.fi-palvelun koko sisältö, verkon näköislehtipalvelu sekä näköislehtiarkisto aina vuoteen 2005 saakka.

Jos haluat, voit käyttää etusi myös ESS Verkko -tilauksena.

Lue lisää ja hyödynnä etusi tästä!

ESS Valitut -digijulkaisu ilmestyy juhannusaattona!

ESS Valitut -digijulkaisu ilmestyy juhannusaattona!

Vaikka ESS paperilehti ei ilmestykään juhannusaattona, tarjoamme tilaajillemme jälleen tuhdin paketin juhannusluettavaa kun ESS Valitut ilmestyy digilehtenä. ESS Valitut kasaa kevään kiinnostavimmat sisällöt sekä uudet artikkelit yhdeksi digitaaliseksi lukemistoksi.

ESS Valitut on tilaajaasiakkaiden luettavissa ESS Sovelluksessa sekä verkon digilehtipalvelussa ESA-tunnuksilla.

Luo henkilökohtaiset ESA-tunnukset

Luo henkilökohtaiset ESA-tunnukset

ESA-tunnuksilla saat Etelä-Suomen Sanomien kaikki uutis- ja asiointipalvelut käyttöösi yksillä tunnuksilla.Hanki omat ESA-tunnukset ja rekisteröidy palveluumme. Rekisteröityminen tapahtuu sivun ylälaidassa sijaitsevasta "rekisteröidy"-linkistä.

Lue lisää ESA-tunnuksista ja miten saat ne käyttöösi

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Saitko tilauslaskun?
Huomioithan laskua maksaessasi, että käytät laskulla ilmoitettua tilinumeroa.
Tarkista myös verkkopankkiisi tallennetut tilinumerot, jotta ne vastaavat oikeaa numeroa.

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tutustu ESS Verkkoon nyt 4 kk hintaan 10 €/kk, saat 1kk maksutta kaupan päälle. Tilaamalla saat käytöösi ESS Digilehti-sovellukset, Ess.fi-palvelun koko sisällön, verkon näköislehtipalvelun sekä näköislehtiarkiston aina vuoteen 2005 saakka. Palvelut ovat käytössäsi missä ja milloin tahansa yksillä tunnuksilla.

Tilaa nyt ESS Verkko

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy v. 2017 joka päivä poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät, jolloin lehti ei ilmesty: pe 23.6., la 24.6., su 25.6., su 5.11., ma 25.12. ja ti 26.12.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovelluksen koko sisältö on tilaaja-asiakkaidemme käytössä ESA-tunnuksilla.

Lataa uudistunut sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä. Mikäli sinulla on entuudestaan ESS Digilehti sovellus ladattuna saat uuden version laitteellesi päivittämällä sovelluksen sovelluskaupassasi.

Windows-sovellus päivittyy myöhemmin tänä vuonna.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puh. 03-7575 700 (ma-pe 8.30-16.30)
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Mediakulma, Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti (ma-pe 8.30-16.30).

24.7.2017 alkaen
osoitteessa Hämeenkatu 5, 15110 Lahti (ma-pe 8.30-16.30).

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola (ma-pe klo 9:00 - 16:00)

Jakelupäivystys:

puh. 03-7575 285 (ma-pe klo 6:30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00) jakelupaivystys@mediataloesa.fi