Etuasiakkaan glögipäivä la 25.11. klo 10-14

Tarjoamme etuasiakkaillemme Lahtipassia vastaan glögiä ja maukasta piparia Mediakulmalla Hämeenkatu 5, lauantaina 25.11. klo 10-14.

Mikäli et ole vielä hyödyntänyt Etelä-Suomen Sanomien maksuttoman lahjatilauksen jouluetuasi, voit hyödyntää sen nyt paikan päällä tai tehdä tilauksen verkossa. Tilaa samalla lisäkuukaudet -50 % hintaan. Olemalla nopea saat valita itsellesi lahjan! Maksuttoman lahjatilauksen tulee alkaa 1.12.2017 mennessä.

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Etelä-Suomen Sanomien sovellus on uudistunut. Päivitä digilehtisovelluksesi uuteen ja tutustu ESS Sovelluksen uusiin ominaisuuksiin. Sovellus on saatavilla Applen iPadille, iPhonelle sekä Android-laitteille. Windows-sovellukseen ja verkon näköislehtipalveluun ei tässä yhteydessä tule muutoksia.

Tutustu ESS Sovellukseen tästä

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Saitko tilauslaskun?
Huomioithan laskua maksaessasi, että käytät laskulla ilmoitettua tilinumeroa.
Tarkista myös verkkopankkiisi tallennetut tilinumerot, jotta ne vastaavat oikeaa numeroa.

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tutustu ESS Verkkoon nyt 4 kk hintaan 10 €/kk, saat 1kk maksutta kaupan päälle. Tilaamalla saat käytöösi ESS Digilehti-sovellukset, Ess.fi-palvelun koko sisällön, verkon näköislehtipalvelun sekä näköislehtiarkiston aina vuoteen 2005 saakka. Palvelut ovat käytössäsi missä ja milloin tahansa yksillä tunnuksilla.

Tilaa nyt ESS Verkko

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy v. 2017 joka päivä poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät, jolloin lehti ei ilmesty: su 5.11., ma 25.12. ja ti 26.12.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovelluksen koko sisältö on tilaaja-asiakkaidemme käytössä ESA-tunnuksilla.

Lataa uudistunut sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä. Mikäli sinulla on entuudestaan ESS Digilehti sovellus ladattuna saat uuden version laitteellesi päivittämällä sovelluksen sovelluskaupassasi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puh. 03-7575 700 (ma-pe 8.30-16.30)
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti (ma-pe 8.30-16.30).

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola (ma-pe klo 9:00-12.00 ja 12.30-14.30)

Jakelupäivystys:

puh. 03-7575 285 (ma-pe klo 6:30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00) jakelupaivystys@mediataloesa.fi