Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Etelä-Suomen Sanomien sovellus on uudistunut. Päivitä digilehtisovelluksesi uuteen ja tutustu ESS Sovelluksen uusiin ominaisuuksiin. Sovellus on saatavilla Applen iPadille, iPhonelle sekä Android-laitteille. Windows-sovellukseen ja verkon näköislehtipalveluun ei tässä yhteydessä tule muutoksia.

Tutustu ESS Sovellukseen tästä

Luo henkilökohtaiset ESA-tunnukset

Luo henkilökohtaiset ESA-tunnukset

ESA-tunnuksilla saat Etelä-Suomen Sanomien kaikki uutis- ja asiointipalvelut käyttöösi yksillä tunnuksilla.Hanki omat ESA-tunnukset ja rekisteröidy palveluumme. Rekisteröityminen tapahtuu sivun ylälaidassa sijaitsevasta "rekisteröidy"-linkistä.

Lue lisää ESA-tunnuksista ja miten saat ne käyttöösi

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Tilinumeromme ovat muuttuneet!

Saitko tilauslaskun?
Huomioithan laskua maksaessasi, että käytät laskulla ilmoitettua tilinumeroa.
Tarkista myös verkkopankkiisi tallennetut tilinumerot, jotta ne vastaavat oikeaa numeroa.

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tutustu ESS Verkkoon nyt 4 kk hintaan 10 €/kk, saat 1kk maksutta kaupan päälle. Tilaamalla saat käytöösi ESS Digilehti-sovellukset, Ess.fi-palvelun koko sisällön, verkon näköislehtipalvelun sekä näköislehtiarkiston aina vuoteen 2005 saakka. Palvelut ovat käytössäsi missä ja milloin tahansa yksillä tunnuksilla.

Tilaa nyt ESS Verkko

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy v. 2017 joka päivä poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät, jolloin lehti ei ilmesty: su 5.11., ma 25.12. ja ti 26.12.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovelluksen koko sisältö on tilaaja-asiakkaidemme käytössä ESA-tunnuksilla.

Lataa uudistunut sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä. Mikäli sinulla on entuudestaan ESS Digilehti sovellus ladattuna saat uuden version laitteellesi päivittämällä sovelluksen sovelluskaupassasi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puh. 03-7575 700 (ma-pe 8.30-16.30)
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti (ma-pe 8.30-16.30).

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola (ma-pe klo 9:00-12.00 ja 12.30-14.30)

Jakelupäivystys:

puh. 03-7575 285 (ma-pe klo 6:30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00) jakelupaivystys@mediataloesa.fi