Yksillä tunnuksilla käytössäsi monta palvelua

ESA-tunnuksilla saat Etelä-Suomen Sanomien uutis- ja asiointipalvelut käyttöösi yksillä tunnuksilla. ESS.fi palvelussa voit liittää käyttäjätiliisi myös Facebook-tunnistautumisen, jonka avulla voit kirjautua verkkosivuillemme käyttäen omia Facebook–tunnuksiasi.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt asiakaspalvelu.ess.fi tai asiakaspalvelu.itahame.fi –sivujen kautta palveluihimme, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Samat tunnukset toimivat nyt myös ESS.fi- ja ESS Digilehti -palveluissamme.

Palvelut, joissa ESA-tunnukset toimivat:
-    Etelä-Suomen Sanomien verkkosivut, ESS.fi
-    Etelä-Suomen Sanomien asiakaspalvelusivut, ESS.fi/asiakaspalvelu
-    Itä-Hämeen asiakaspalvelusivut, asiakaspalvelu.itahame.fi
-    ESS Sovelus (iOS ja Android -laiteet)
-   ESS Digilehti sovellus Windows-laitteille
-    IH Digilehden lukulaite- ja mobiilisovellukset (Ei sisällä Facebook –tunnistautumista)
-    ESS Digilehden näköislehtiversio verkossa
-    IH Digilehden näköislehtiversio verkossa

Tarkista omat yhteystiedot kirjautumalla sisään omille sivuille

Olen unohtanut käyttäjätunnusteni salasanan. Mitä teen?

Mikäli et muista palvelun salasanaa, voit pyytää palvelua lähettämään uuden salasanan sähköpostiisi kohdasta Kirjaudu sisään -> Oletko unohtanut salasanasi?

Minulle ei vielä ole ESA –tunnuksia. Kuinka toimin?

Mikäli sinulla ei vielä ole ESA-tunnuksia, voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi pelkällä nimellä ja sähköpostiosoitteellasi. Mikäli haluat tehdä muutoksia lehtitilauksiisi tai lukea digilehteä tulee käyttäjätiliin liittää tämän lisäksi myös asiakasnumero. Mikäli sinulla on jo olemassa tunnukset asiakaspalvelusivuillemme, on asiakasnumerosi jo liitetty käyttäjätiliin.

Voit tarkistaa, onko käyttäjätiliisi liitetty jo asiakasnumero palvelun kohdasta omat tiedot. Asiakasnumerosi löydät etuasiakkaan Lahtipassista tai viimeisimmästä laskustasi. Saat asiakasnumerosi myös sähköpostiisi lähettämällä asiakasnumeron tiedustelun asiakaspalveluumme osoitteella tilaukset.ess@ess.fi.

Luo henkilökohtaiset ESA-tunnukset tästä