Lataa päivitetty versio ESS Sovelluksesta laitteellesi

Etelä-Suomen Sanomien mobiilisovellus on päivittynyt.  Lataa uudistunut sovellusversio laitteellesi sovelluskaupastasi. Uuden version myötä ESS Sovellus on muuttunut kokonaan vain tilaajille tarkoitettuksi palveluksi. Päivityksen myötä myös palvelun ulkoasu on muuttunut käyttäjäystävällisemmäksi ja selkeämmäksi, palvelun etusivulle tuodaan aikaisempaa runsaammin sisältöjä. Myös näköislehden käytetttävyyteen on tehty parannuksia.

ESS Sovelluksella voit lukea Etelä-Suomen Sanomien uutisia näköislehdistä, seurata verkon jatkuvaa uutisvirtaa sekä katsella kiinnostavia videoita..

Etelä-Suomen Sanomien tilaajana palvelu on suoraan käytössäsi Mediatunnuksillasi. Jos et vielä ole tilaaja, voit tutustua sovellukseen kaksi viikkoa veloituksetta!

Lataa sovellus laitteellesi sovelluskaupastasi veloituksetta!

ESS Sovelluksen voit ladata laitteellesi veloituksetta AppStoresta tai Google Play -sovelluskaupasta.

Palvelun käyttö edellyttää voimassa olevan Etelä-Suomen Sanomien tilauksen tai ESS Verkko Plus -tilauksen.

Lataa ESS Sovellus Android-laitteellesi tästä

Uusi Android-versio saatavilla nyt sovelluskaupoissa

Lataa ESS Sovellus iOS-laitteellesi tästä

Verkon päivittyvät sisällöt käden ulottuvilla

ESS Sovellus sisältää runsaasti myös ESS.fi -palvelun uutistarjontaa. ESS.fi -uutiset pitävät sinut päivän mittaan kiinni alueen kiinnostavimmissa puheenaiheissa ja tiedät, missä uutisrintamalla mennään. Palvelun kautta voit katsoa myös ESS.fi -palvelun videosisältöjä kätevästi.

Digilehden sivut talteen

Löysitkö kiinnostavan artikkelin ESS Sovelluksesta, mutta et ehdi syventyä siihen juuri nyt? Tallenna haluamasi lehden sivu omiin kirjanmerkkeihisi, niin voit palata kiinnostavimpiin juttuihin helposti silloin kun sinulle parahiten sopii.

Digilehtiarkistosta pääset lukemaan aikaisemmin julkaistuja lehtiä

ESS Sovelluksen digilehtiarkiston kautta pääset lukemaan myös  vanhempia lehtiä. Digilehtiä sovelluksen arkistossa on aina 2017 vuoden alusta alkaen. Palvelun haulla voit hakea sisältöjä myös arkistolehdistä ja tarkistaa  mitä kaikkea Etelä-Suomen Sanomissa on kirjoitettu sinua kiinnostavasta aiheesta.

Minulla on jo vanha ESS Sovellus, kuinka saan uuden sovelluksen laittelleeni?

Uusi ESS Sovellus päivittyy vanhan sovelluksen päälle automaattisesti, mikäli olet sallinut sovellusten automaattisen päivityksen laitteellesi. Jos automaattiset päivitykset eivät ole päällä, voit päivittää uuden sovelluksen laitteellesi sovelluskauppastasi. Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta, sen voi ladata laitteelleen Google Play ja AppStore -sovelluskaupoista.

En muista Mediatunnusteni salasanaa, mitä teen?

Jos olet unohtanut Mediatunnustesi salasanan voit määrittää tunnuksillesi uuden salasanan alla olevan linkin kautta.

Tilaa uusi salasana sähköpostiisi tästä!

Minulla ei ole Mediatunnuksia, kuinka saan ne?

Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatunnuksia, voi luoda ne tilaaja-asiakkaana helposti tästä.

Mediatilin luomiseksi tarvitaan vain nimi, asiakasnumero, sähköpostiosoite sekä salasana. Halutessasi voit antaa myös keskusteluissa ja kommentoinneissa käytettävän nimimerkin. Antamasi nimimerkki toimii ristiin kaikissa eri Mediatalo Keskisuomalaisen palveluissamme.

Liittämällä tilausasiakasnumerosi mediatiliin, saat käyttöösi kaikki Keskisuomalainen Oyj:n tilauksiisi liittyvät sähköiset palvelut. Asiakasnumerosi löydät Lahtipassista, Itä-Hämeen etukortista, sähköisestä tilausvahvistuksesta tai viimeisimmästä laskustasi.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovellus tarjoaa tlaaja-asiakkaille kätevän tavan seurata Etelä-Suomen Sanomien uutisointia.

Lataa sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä.