Ota käyttöösi kokonaan uudistunut ESS Sovellus

Etelä-Suomen Sanomien sovellus on nyt kokonaan uudistunut. Lataa uudistunut sovellus mobiililaitteellesi ja ota käyttöösi uusi tapa seurata alueen uutisia! ESS Sovelluksella voit lukea Etelä-Suomen Sanomien uutisia näköislehdistä, seurata verkon jatkuvaa uutisvirtaa, katsella kiinnostavia videoita sekä osallistua keskusteluun.

Etelä-Suomen Sanomien tilaajana palvelu on suoraan käytössäsi Mediatunnuksillasi. Jos et vielä ole tilaaja, voit tutustua sovellukseen kaksi viikkoa veloituksetta!

Lataa sovellus laitteellesi sovelluskaupastasi veloituksetta!

Lataa sovellus mobiililaitteellesi sovelluskaupastasi veloituksetta

Uuden ESS Sovelluksen voit ladata laitteellesi veloituksetta AppStoresta tai Google Play -sovelluskaupasta.

Palvelun täysimittainen käyttö edellyttää voimassa olevan Etelä-Suomen Sanomien tilauksen, mutta palvelu sisältää myös runsaasti maksuttomia verkon uutisia.

Sovelluksen sisällön saat käyttöösi myös sovelluksen sisäisellä tilauksella joko iTunesista tai Google Playsta.

Sovelluksen sisäisissä tilauksissa tilausmuoto on jatkuva tilaus, joka uusiutuu automaattisesti kuukauden jaksoissa. Tästä saat lisätietoa sovelluksen sisäisistä ostoista:

Applen sovellusten sisäiset ostot

Googlen sovellusten sisäiset ostot

Verkon päivittyvät sisällöt käden ulottuvilla

ESS Sovellus sisältää runsaasti myös ESS.fi -palvelun uutistarjontaa. ESS.fi -uutiset pitävät sinut päivän mittaan kiinni alueen kiinnostavimmissa puheenaiheissa ja tiedät, missä uutisrintamalla mennään. Voit osallistua myös keskusteluun kommentoimalla verkon uutisia sekä jakamalla niitä sosiaaliseen mediaan tai suoraan lähipiirillesi. Palvelun kautta voit katsoa myös ESS.fi -palvelun videosisältöjä kätevästi. Sovelluksesta löydät näppärästi myös oman paikkakuntasi säätiedot.

Digilehden sivut talteen

Löysitkö kiinnostavan artikkelin ESS Sovelluksesta, mutta et ehdi syventyä siihen juuri nyt? Tallenna haluamasi lehden sivu omiin kirjanmerkkeihisi, niin voit palata kiinnostavimpiin juttuihin helposti silloin kun sinulle parahiten sopii.

Digilehtiarkistosta pääset lukemaan aikaisemmin julkaistuja lehtiä

ESS Sovelluksen digilehtiarkiston kautta pääset lukemaan myös  vanhempia lehtiä. Digilehtiä sovelluksen arkistossa on aina 2017 vuoden alusta alkaen. Palvelun haulla voit hakea sisältöjä myös arkistolehdistä ja tarkistaa  mitä kaikkea Etelä-Suomen Sanomissa on kirjoitettu sinua kiinnostavasta aiheesta.

Minulla on jo vanha ESS Digilehti sovellus, kuinka saan uuden sovelluksen laittelleeni?

Uusi ESS Sovellus päivittyy vanhan sovelluksen päälle automaattisesti, mikäli olet sallinut sovellusten automaattisen päivityksen laitteellesi. Jos automaattiset päivitykset eivät ole päällä, voit päivittää uuden sovelluksen laitteellesi sovelluskauppastasi. Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta, sen voi ladata laitteelleen Google Play ja AppStore -sovelluskaupoista.

En muista Mediatunnusteni salasanaa, mitä teen?

Jos olet unohtanut Mediatunnustesi salasanan voit määrittää tunnuksillesi uuden salasanan alla olevan linkin kautta.

Tilaa uusi salasana sähköpostiisi tästä!

Minulla ei ole Mediatunnuksia, kuinka saan ne?

Mediatunnukset saat käyttöösi helposti rekisteröitymällä osoitteessa: https://media.portal.worldoftulo.com/loginregistration. Mediatilin luomiseksi tarvitaan vain nimi, sähköpostiosoite sekä salasana. Halutessasi voit antaa myös keskusteluissa ja kommentoinneissa käytettävän nimimerkin. Antamasi nimimerkki toimii ristiin kaikissa eri Mediatalo Keskisuomalaisen palveluissamme.

Liittämällä tilausasiakasnumerosi mediatiliin, saat käyttöösi kaikki Keskisuomalainen Oyj:n tilauksiisi liittyvät sähköiset palvelut. Asiakasnumerosi löydät Lahtipassista, Itä-Hämeen etukortista, sähköisestä tilausvahvistuksesta tai viimeisimmästä laskustasi.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovelluksen koko sisältö on tilaaja-asiakkaidemme käytössä Mediatunnuksilla.

Lataa uudistunut sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä. Mikäli sinulla on entuudestaan ESS Digilehti sovellus ladattuna saat uuden version laitteellesi päivittämällä sovelluksen sovelluskaupassasi.

Mitä pidit ESS Sovelluksesta?

Haluamme kehittää sovellustamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Anna palautetta uudistuneesta ESS Sovelluksesta.

Jätä palautteesi tästä!