Ota käyttöösi kokonaan uudistunut ESS Sovellus

Etelä-Suomen Sanomien sovellus on nyt kokonaan uudistunut. Lataa uudistunut sovellus mobiililaitteellesi ja ota käyttöösi uusi tapa seurata alueen uutisia! ESS Sovelluksella voit lukea Etelä-Suomen Sanomien uutisia näköislehdistä, seurata verkon jatkuvaa uutisvirtaa, katsella kiinnostavia videoita sekä osallistua keskusteluun.

Etelä-Suomen Sanomien tilaajana palvelu on suoraan käytössäsi ESA-tunnuksillasi. Jos et vielä ole tilaaja, voit tutustua sovellukseen kaksi viikkoa veloituksetta!

Lataa sovellus laitteellesi sovelluskaupastasi veloituksetta!

Lataa sovellus mobiililaitteellesi sovelluskaupastasi veloituksetta

Uuden ESS Sovelluksen voit ladata laitteellesi veloituksetta AppStoresta tai Google Play -sovelluskaupasta.

Palvelun täysimittainen käyttö edellyttää voimassa olevan Etelä-Suomen Sanomien tilauksen, mutta palvelu sisältää myös runsaasti maksuttomia verkon uutisia.

Sovelluksen sisällön saat käyttöösi myös sovelluksen sisäisellä tilauksella joko iTunesista tai Google Playsta.

Sovelluksen sisäisissä tilauksissa tilausmuoto on jatkuva tilaus, joka uusiutuu automaattisesti kuukauden jaksoissa. Tästä saat lisätietoa sovelluksen sisäisistä ostoista:

Applen sovellusten sisäiset ostot

Googlen sovellusten sisäiset ostot

Verkon päivittyvät sisällöt käden ulottuvilla

ESS Sovellus sisältää runsaasti myös ESS.fi-palvelun uutistarjontaa. ESS.fi-uutiset pitävät sinut päivän mittaan kiinni alueen kiinnostavimmissa puheenaiheissa ja tiedät, missä uutisrintamalla mennään. Voit osallistua myös keskusteluun kommentoimalla verkon uutisia sekä jakamalla niitä sosiaaliseen mediaan tai suoraan lähipiirillesi. Palvelun kautta voit katsoa myös ESS.fi-palvelun videosisältöjä kätevästi. Sovelluksesta löydät näppärästi myös oman paikkakuntasi säätiedot.

Digilehden sivut talteen

Löysitkö kiinnostavan artikkelin digilehdestä, mutta et ehdi syventyä siihen juuri nyt? Tallenna haluamasi lehden sivu omiin kirjanmerkkeihisi, niin voit palata kiinnostavimpiin juttuihin helposti silloin kun sinulle parahiten sopii.

Digilehtiarkistosta pääset lukemaan aikaisemmin julkaistuja lehtiä

ESS Sovelluksen digilehtiarkiston kautta pääset lukemaan myös  vanhempia lehtiä. Digilehtiä sovelluksen arkistossa on aina 2017 vuoden alusta alkaen. Palvelun haulla voit hakea sisältöjä myös arkistolehdistä ja tarkistaa  mitä kaikkea Etelä-Suomen Sanomissa on kirjoitettu sinua kiinnostavasta aiheesta.

Minulla on jo vanha ESS Digilehti sovellus, kuinka saan uuden sovelluksen laittelleeni?

Uusi ESS Sovellus päivittyy vanhan sovelluksen päälle automaattisesti, mikäli olet sallinut sovellusten automaattisen päivityksen laitteellesi. Jos automaattiset päivitykset eivät ole päällä, voit päivittää uuden sovelluksen laitteellesi sovelluskauppastasi. Mikäli sinulla ei vielä ole sovellusta, sen voi ladata laitteelleen Google Play ja AppStore -sovelluskaupoista.

En muista ESA-tunnusteni salasanaa, mitä teen?

Jos olet unohtanut ESA-tunnustesi salasanan voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi alla olevan linkin kautta. Palvelu luo sinulle uuden salasanan automaattisesti. Voit vaihtaa sen haluamaksesi asiakaspalvelusivuillamme kohdasta Omat Käyttäjätiedot.

Tilaa uusi salasana sähköpostiisi tästä!

Minulla ei ole ESA-tunnuksia, kuinka saan ne?

ESA-tunnukset saat käyttöösi helposti rekisteröitymällä tilaajapalveluumme. Rekisteröitymiseen riittää sähköpostiosoite ja nimi. Reksiteröitymisen jälkeen palvelu kysyy asiakasnumeroasi, jonka näet tämän viestin ylälaidasta, Lahtipassista tai viimeisimmästä laskustasi.

Luo ESA-tunnukset tästä!

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovelluksen koko sisältö on tilaaja-asiakkaidemme käytössä ESA-tunnuksilla.

Lataa uudistunut sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä. Mikäli sinulla on entuudestaan ESS Digilehti sovellus ladattuna saat uuden version laitteellesi päivittämällä sovelluksen sovelluskaupassasi.

Mitä pidit ESS Sovelluksesta?

Haluamme kehittää sovellustamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Anna palautetta uudistuneesta ESS Sovelluksesta.

Jätä palautteesi tästä!