Etelä-Suomen Sanomien uusi verkon näköislehti

Etelä-Suomen Sanomien verkon näköislehtipalvelu uudistuu käyttäjähallinnan muutoksen yhteydessä tiistain 12.12.2017 aikana. Ensimmäinen varsinainen lehti uudessa palvelussa on 13.12.2017 ilmestyvä Etelä-Suomen Sanomat.

Uusi näköislehtipalvelu tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia, jolla näköislehden käyttö on aikaisempaa monipuolisempaa. Palvelun ulkoasu uudistuu, mutta sen käyttö on edelleen erittäin helppoa ja voit lukea lehteä normaalin paperilehden tapaan.

Lehden sivuista voi jatkossa mm. tallentaa kirjanmerkkejä, jotta kiinnostavat jutut pysyvä tallessa myös myöhempiä lukukertoja varten. Lehden sivuja ja juttuja voi myös tallentaa sekä tulostaa. Verkon näköislehden arkisto muuttuu 30 pv. mittaiseksi.

Yksi tärkeimmistä uudistuksista palvelussa on, että se ei enää jatkossa vaadi käyttäjän verkkoselaimelta Flash Player -tukea. Tämä parantaa merkittävästi palvelun toimivuutta eri selaimilla sekä parantaa palvelun tietoturvaa. Palvelua on myös aikaisempaa kätevämpi käyttää erilaisilla mobiiliaitteilla.

Uusi näköislehti löytyy vanhasta tutusta paikasta ESS.fi-palvelun etusivulta ja kirjautuminen palveluun tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin tähänkin saakka.