Ongelmia palvelussa tai tunnusten käytössä? Ilmoita siitä meille!

Sähköisen käyttäjähallinnan muutos 12.12. saattaa aiheuttaa käyttäjille ongelmatilanteita tai käyttökatkoksia palveluissamme. Jotta voimme paremmin paikantaa ja korjata ongelmatilanteen, on hyvä, että saamme ongelmatilanteesta mahdollisimman tarkat tiedot. Voit raportoida meille ongelmasta sähköisellä lomakkeella. Kerro mahdollisimman tarkasti ongelmatilanne, millä laitteella ja selaimella kyseinen ongelma ilmaantui sekä mihin palveluun ongelmatilanne liittyi.

Jättämällä palvelupyynnön sähköisellä lomakkeella, vältyt jonottamiselta puhelinpalveluun ja saamme mahdollisen virhetilanteen nopeammin käsittelyyn. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä ongelmatilanteen johdosta, aktivoi lomakkeelta "Haluan, että minuun otetaan yhteyttä" -valinta.

Pahoittelemmme muutostöistä aiheutuvaa haittaa.

Käsittelemme saamamme palautteet mahdollisimman pikaisesti.

Email address : Alternative email address :