ESA-tunnukset vaihtuvat Mediatunnuksiksi

Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen sähköinen käyttäjähallinta on uusiutumassa, jonka myötä luovutaan vanhoista ESA-tunnuksista ja siirrytään käyttämään Keskisuomalainen Oyj:n yhteisiä Mediatunnuksia 12.12.2017 alkaen.

Muutoksella parannetaan palveluiden yleistä toimivuutta tarjoten käyttäjille yhdet käyttäjätunnukset kaikkiin Keskisuomalainen Oyj:n sähköisiin kuluttajapalveluihin, joihin myös Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen verkkopalvelut kuuluvat.

Yksillä ja samoilla käyttäjätunnuksilla on helppo hallita osoitteenmuutoksia, jakelunkeskeytyksiä tai muita tilausmuutoksia samalla kertaa yhdestä paikasta. Samoilla tunnuksilla voi myös osallistua keskusteluihin sekä lukea sisältöjä millä tahansa tilaukseen kuuluvan lehden verkkosivuilla. Kaikki tilausmuutoksiin liittyvät palvelut löytyvät jatkossakin helposti osoitteista asiakaspalvelu.ess.fi sekä asiakaspalvelu.itahame.fi.

Minulla on ESA-tunnukset. Kuinka saan käyttööni Mediatunnukset?

Vanhat ESA-tunnuksesi (salasana ja käyttäjätunnus) muuttuvat Mediatunnuksiksi automaattisesti ja ovat käytettävissäsi tavalliseen tapaan, mikäli olet kirjautunut tai kirjaudut sisään Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen sähköiseen sovellukseen (verkkopalvelu, ESS Sovellus tai IH Digilehti) ESA-tunnuksillasi ennen 10.12.2017. Saadaksesi Mediatunnukset aktiiviseksi, tulee sinun kuitenkin kirjautua palveluihin uudelleen sisään. Salasanasi tai käyttäjätunnuksesi eivät muutu, vaan voit käyttää samoja tunnuksia kuin tähänkin saakka. Jos olet unohtanut palvelun salasanasi, voit määrittää palvelulle uuden salasanan tämän linkin kautta.

Mikäli kirjautumista ei ole tehty 10.12.2017 mennessä, vanhat ESA-tunnuksesi poistuvat käytöstä. Käyttääksesi sähköisiä palveluita myöhemmin, tulee sinun luoda kokonaan uudet Mediatunnukset.

Minulla ei ole ESA-tunnuksia. Miten voin luoda uudet Mediatunnukset?

Uudet Mediatunnukset voit luoda vasta 13.12. jälkeen helposti osoitteessa: https://media.portal.worldoftulo.com/loginregistration. Mediatilin luomiseksi tarvitaan vain nimi, sähköpostiosoite sekä salasana. Halutessasi voit antaa myös keskusteluissa ja kommentoinneissa käytettävän nimimerkin. Antamasi nimimerkki toimii ristiin kaikissa eri palveluissamme.

Liittämällä tilausasiakasnumerosi mediatiliin, saat käyttöösi kaikki Keskisuomalainen Oyj:n tilauksiisi liittyvät sähköiset palvelut. Asiakasnumerosi löydät Lahtipassista, Itä-Hämeen etukortista, sähköisestä tilausvahvistuksesta tai viimeisimmästä laskustasi.

Missä voin tehdä jatkossa osoitteenmuutokset ja jakelunkeskeytykset?

Kaikki tilausmuutoksiisi liittyvät palvelut löytyvät jatkossakin helposti asiakaspalvelu.ess.fi ja asiakaspalvelu.itahame.fi -osoitteista. Mikäli sinulla on useita Keskisuomalainen Oyj:n tilauksia, voit hallita kaikkien lehtien tilausmuutoksia samalla kertaa. Näin sinun ei tarvitse siirtyä palvelusta toiseen tehdäksesi muutoksia eri lehtien tilauksiin.

Mitä teen, jos minulla on jokin ongelmatilanne liittyen tunnuksiin tai palveluiden käyttöön?

Muutostyöt käyttäjähallinnassa voivat aiheuttaa käyttökatkoksia palveluissamme. Jotta voimme paremmin paikantaa ja korjata ongelmatilanteen, on hyvä, että saamme ongelmatilanteesta mahdollisimman tarkat tiedot. Voit raportoida meille ongelmasta sähköisellä lomakkeella. Kerro tarkasti ongelmatilanne, millä laitteella ja selaimella kyseinen ongelma ilmaantui sekä mihin palveluun ongelmatilanne liittyi. Pahoittelemme katkoksista aiheutuvaa haittaa!