Tekninen tuki

ESS Digilehteen liittyvissä teknisissä kysymyksissä, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

ESS Digilehden tekniset vaatimukset:

ESS Digilehti on lehden sähköinen versio iPadissä, iPhonessa, Android-laitteissa sekä näköisversiona verkossa.
Palvelu vaatii toimiakseen voimassa olevan ESS Digilehtitilauksen sekä rekisteröitymisen asiakaspalvelu.ess.fi -sivustolla. Rekisteröitymislomakkeen linkin löydän sivun ylälaidasta, käyttäjätunnus kentän alta.

IPad ja iPhone -versiot

Palvelu on ladattavissa maksutta Applen App Storesta. Palvelun mukana tulee yksi tutustumislehti, jolla palvelun käyttöön voi tutustua.

Android-versio

Palvelu on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupasta veloituksetta. Palvelu vaatii toimiakseen Android 2.1 tai uudemman version.

Windows 8 -versio
Palvelu on ladattavissa Windows 8 -laitteille Windows Storesta. Palvelua suositellaan käytettäväksi vain kosketusnäyttölaitteilla.

Näköisversio verkossa

Digilehden verkkoversio vaatii toimiakseen Flash-tuen sekä Java Scriptien sallimisen selaimesta.

Käsittelemme tällä lomakkeella ainoastaan teknisiin asoihin liittyviä kysymyksiä.

Email address : Alternative email address :