ESA-tunnukset vaihtuvat 12.12. Mediatunnuksiksi

Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen sähköinen käyttäjähallinta on uusiutumassa 12.12.2017, jonka myötä vanhat ESA-tunnukset (salasana ja käyttäjätunnus) muuttuvat Mediatunnuksiksi.

Mikäli olet kirjautunut sisään Etelä-Suomen Sanomien sähköiseen sovellukseen (verkkopalvelu tai ESS Sovellus) ESA-tunnuksillasi ennen 10.12.2017, muuttuvat tunnuksesi automaattisesti. Mikäli kirjautumista ei ole tehty 10.12.2017 mennessä, vanhat ESA-tunnuksesi poistuvat käytöstä. Käyttääksesi sähköisiä palveluita myöhemmin, tulee sinun luoda kokonaan uudet Mediatunnukset.

Etelä-Suomen Sanomien näköislehti uudistuu 13.12.

Etelä-Suomen Sanomien näköislehti uudistuu 13.12.

Etelä-Suomen Sanomien verkon näköislehtipalvelu uudistuu käyttäjähallinnan muutoksen yhteydessä. Uusi näköislehtipalvelu tuo 13.12. mukanaan joukon uusia ominaisuuksia, mm. uudistetun ulkoasun, kirjanmerkkien tallennusmahdollisuuden sekä sivujen ja juttujen tallennus- ja tulostustoiminnon. Jatkossa näköislehti ei vaadi käyttäjän verkkoselaimelta Flash Player -tukea, mikä parantaa merkittävästi palvelun toimivuutta eri selaimilla ja mobiililaitteilla sekä parantaa palvelun tietoturvaa.

Lue lisää

Lahjoita 1 kk maksuton lahjalehtesi hyväntekeväisyyteen!

Lahjoita 1 kk maksuton lahjalehtesi hyväntekeväisyyteen!

Etuasiakas, lahjoita nyt käyttämättä jäänyt 1 kk maksuton joululahjatilaus suoraan Päijät-Hämeen alueen hyväntekeväisyyteen. Haluamme näin tarjota vähävaraisille perheille ja yksineläville 1 kk maksuttoman lukuhetken lehden parissa. Etelä-Suomen Sanomien kuukauden mittainen lahjatilaus toimitetaan ennalta valitsemiemme Päijät-Hämeen alueen hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka ohjaavat lehden apua tarvitseville.

Tule mukaan hyvän asian puolesta ja lahjoita käyttämättä jäänyt kuukauden maksuton joululahjatilauksesi hyväntekeväisyyteen.

Lahjoita nyt!

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Etelä-Suomen Sanomien sovellus on uudistunut. Päivitä digilehtisovelluksesi uuteen ja tutustu ESS Sovelluksen uusiin ominaisuuksiin. Sovellus on saatavilla Applen iPadille, iPhonelle sekä Android-laitteille. Windows-sovellukseen ja verkon näköislehtipalveluun ei tässä yhteydessä tule muutoksia.

Tutustu ESS Sovellukseen tästä

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tilaa ESS Verkko, saat tuoretta sisältöä aamuusi!

Tutustu ESS Verkkoon nyt 4 kk hintaan 10 €/kk, saat 1kk maksutta kaupan päälle. Tilaamalla saat käytöösi ESS Digilehti-sovellukset, Ess.fi-palvelun koko sisällön, verkon näköislehtipalvelun sekä näköislehtiarkiston aina vuoteen 2005 saakka. Palvelut ovat käytössäsi missä ja milloin tahansa yksillä tunnuksilla.

Tilaa nyt ESS Verkko

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2017

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy v. 2017 joka päivä poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät, jolloin lehti ei ilmesty: su 5.11., ma 25.12. ja ti 26.12.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovelluksen koko sisältö on tilaaja-asiakkaidemme käytössä Mediatunnuksilla.

Lataa uudistunut sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä. Mikäli sinulla on entuudestaan ESS Digilehti sovellus ladattuna saat uuden version laitteellesi päivittämällä sovelluksen sovelluskaupassasi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puh. 03-7575 700 (ma-pe 8.30-16.30)
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti (ma-pe 8.30-16.30).

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola (ma-pe klo 9:00-12.00 ja 12.30-14.30)

Jakelupäivystys:

puh. 03-7575 285 (ma-pe klo 6:30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä 7.00-11.00) jakelupaivystys@mediataloesa.fi