Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Keskisuomalainen-konsernin lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa veloitetaan 1 € käsittely- ja postituskulu/lasku (sis. alv) 1.1.2018 alkaen. Voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan: e-laskun verkkopankkiisi tai suoramaksun.

e-lasku on turvallinen ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto! Jos käytät jo verkkopankkia, nyt on oikea hetki vaihtaa paperilasku e-laskuun. Saat tilauslaskun verkkopankkiisi nopeammin kuin paperilaskun ja laskun tiedot ovat kätevästi valmiina hyväksyttäväksi. e-laskun aktivointiin tarvitset vain tilauksesi asiakasnumeron, jonka löydät edelliseltä laskultasi. Lue lisää e-laskun käyttöönotosta osoitteesta: keskisuomalainen.com/tilauslaskutus

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2018

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2018

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy v. 2018 joka päivä poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät, jolloin lehti ei ilmesty: ma 1.1., su 7.1., su 1.4., ma 2.4., ke 2.5., pe 11.5., pe 22.6., la 23.6., su 24.6., su 4.11., ti 25.12. ja ke 26.12.

Sananvapaus vs sananvastuu -yleisötilaisuus 22.8.

Sananvapaus vs sananvastuu -yleisötilaisuus 22.8.

JSN ja ESS järjestävät yleisötilaisuuden sananvapaudesta ja Skandaalista skandaaliin -näyttelyn avajaiset 22.8. Näyttelyn avajaiset ovat Mediakulmassa (Hämeenkatu 5) kello 17 ja yleisötilaisuus Musiikkiopistolla (Hämeenkatu 4) kello 18 alkaen.Tervetuloa!

Lue lisää

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovellus tarjoaa tlaaja-asiakkaille kätevän tavan seurata Etelä-Suomen Sanomien uutisointia.

Lataa sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puh. 03-7575 700 (ma-pe 8.30-16.30)
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti (ma-pe klo 8.30-16.30).

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola (ma-pe klo 9:00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Jakelupäivystys:

puh. 03-7575 285 (ma-pe klo 6:30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä klo 7.00-11.00) jakelupaivystys@mediataloesa.fi