Sanomalehtiviikko lähestyy

Etelä-Suomen Sanomat on sanomalehtiviikolla monessa mukana. Lehdissä ja ESS.fi-sivulla ilmestyy viikon aikana runsaasti koululaisia ja nuorisoa kiinnostavia juttuja. Kannustamme myös lapsia ja nuoria kirjoittamaan mielipidekirjoituksia ja osallistumaan kuvakisaan.

Lue lisää ja tilaa lehtiä

Lahjoita 1 kk maksuton lahjalehtesi hyväntekeväisyyteen!

Lahjoita 1 kk maksuton lahjalehtesi hyväntekeväisyyteen!

Etuasiakas, lahjoita nyt käyttämättä jäänyt 1 kk maksuton joululahjatilaus suoraan Päijät-Hämeen alueen hyväntekeväisyyteen. Haluamme näin tarjota vähävaraisille perheille ja yksineläville 1 kk maksuttoman lukuhetken lehden parissa. Etelä-Suomen Sanomien kuukauden mittainen lahjatilaus toimitetaan ennalta valitsemiemme Päijät-Hämeen alueen hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka ohjaavat lehden apua tarvitseville.

Tule mukaan hyvän asian puolesta ja lahjoita käyttämättä jäänyt kuukauden maksuton joululahjatilauksesi hyväntekeväisyyteen.

Lahjoita nyt!

Etelä-Suomen Sanomien näköislehti uudistui 13.12.

Etelä-Suomen Sanomien näköislehti uudistui 13.12.

Etelä-Suomen Sanomien verkon näköislehtipalvelu on uudistunut käyttäjähallinnan muutoksen yhteydessä. Uusi näköislehtipalvelu toi mukanaan joukon uusia ominaisuuksia, mm. uudistetun ulkoasun, kirjanmerkkien tallennusmahdollisuuden sekä sivujen ja juttujen tallennus- ja tulostustoiminnon. Näköislehti ei enää vaadi käyttäjän verkkoselaimelta Flash Player -tukea, mikä on parantanut merkittävästi palvelun toimivuutta eri selaimilla ja mobiililaitteilla sekä parantanut palvelun tietoturvaa.

Lue lisää

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi

Etelä-Suomen Sanomien sovellus on uudistunut. Päivitä digilehtisovelluksesi uuteen ja tutustu ESS Sovelluksen uusiin ominaisuuksiin. Sovellus on saatavilla Applen iPadille, iPhonelle sekä Android-laitteille. Windows-sovellukseen ja verkon näköislehtipalveluun ei tässä yhteydessä tule muutoksia.

Tutustu ESS Sovellukseen tästä

ESA-tunnukset vaihtuivat Mediatunnuksiksi

ESA-tunnukset vaihtuivat Mediatunnuksiksi

Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen sähköinen käyttäjähallinta uudistettiin 12.12.2017, jonka myötä vanhat ESA-tunnukset (salasana ja käyttäjätunnus) muuttuivat Mediatunnuksiksi.

Mikäli kirjauduit sisään Etelä-Suomen Sanomien sähköisiin palveluihin  (verkkopalvelut tai ESS Sovellus) ESA-tunnuksillasi ennen 10.12.2017, siirtyivät tunnukset automaattisesti uuteen järjestelmään.

Mikäli kirjautumista ei oltu tehty 10.12.2017 mennessä, vanhat ESA-tunnuksesi poistuivat käytöstä. Käyttääksesi sähköisiä palveluita tässä tapauksessa, tulee sinun luoda kokonaan uudet Mediatunnukset.

Mikäli sinulla on ongelmia Mediatunnusten kanssa, voit jättää palvelupyynnön asiakaspalveluumme alla olevan linkin kautta.

Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Keskisuomalainen-konsernin lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa veloitetaan 1 € käsittely- ja postituskulu/lasku (sis. alv) 1.1.2018 alkaen. Voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan: e-laskun verkkopankkiisi tai suoramaksun.

e-lasku on turvallinen ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto! Jos käytät jo verkkopankkia, nyt on oikea hetki vaihtaa paperilasku e-laskuun. Saat tilauslaskun verkkopankkiisi nopeammin kuin paperilaskun ja laskun tiedot ovat kätevästi valmiina hyväksyttäväksi. e-laskun aktivointiin tarvitset vain tilauksesi asiakasnumeron, jonka löydät edelliseltä laskultasi. Lue lisää e-laskun käyttöönotosta osoitteesta: keskisuomalainen.com/tilauslaskutus

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2018

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2018

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy v. 2018 joka päivä poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät, jolloin lehti ei ilmesty: ma 1.1., su 7.1., su 1.4., ma 2.4., ke 2.5., pe 11.5., pe 22.6., la 23.6., su 24.6., su 4.11., ti 25.12. ja ke 26.12.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovelluksen koko sisältö on tilaaja-asiakkaidemme käytössä Mediatunnuksilla.

Lataa uudistunut sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä. Mikäli sinulla on entuudestaan ESS Digilehti sovellus ladattuna saat uuden version laitteellesi päivittämällä sovelluksen sovelluskaupassasi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puh. 03-7575 700 (ma-pe 8.30-16.30)
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti (ma-pe klo 8.30-16.30).

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola (ma-pe klo 9:00-12.00 ja klo 12.30-14.30

Huom! 8.1.2018 alkaen Heinolan asiakaspalvelupiste palvelee ma-pe klo 9-12 ja klo 13-15

Jakelupäivystys:

puh. 03-7575 285 (ma-pe klo 6:30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä klo 7.00-11.00) jakelupaivystys@mediataloesa.fi