ESS Sovellus uudistuu

Etelä-Suomen Sanomien mobiilisovellus päivittyy uuteen versioon 17.5.  Uuden version myötä ESS Sovellus muuttuu kokonaan vain tilaajille tarkoitettuksi palveluksi. Päivityksen myötä  palvelun ulkoasu on muuttunut käyttäjäystävällisemmäksi ja näköislehden käytettävyys parantunut. Etelä-Suomen Sanomien tilaajille palvelun koko sisältö on käytössä Mediatunnuksilla.

Lue lisää uudistuksesta

Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Tilauslaskut maksuttomasti e-laskulla!

Keskisuomalainen-konsernin lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa veloitetaan 1 € käsittely- ja postituskulu/lasku (sis. alv) 1.1.2018 alkaen. Voit valita useista maksuttomista laskutustavoista sinulle parhaiten sopivan: e-laskun verkkopankkiisi tai suoramaksun.

e-lasku on turvallinen ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto! Jos käytät jo verkkopankkia, nyt on oikea hetki vaihtaa paperilasku e-laskuun. Saat tilauslaskun verkkopankkiisi nopeammin kuin paperilaskun ja laskun tiedot ovat kätevästi valmiina hyväksyttäväksi. e-laskun aktivointiin tarvitset vain tilauksesi asiakasnumeron, jonka löydät edelliseltä laskultasi. Lue lisää e-laskun käyttöönotosta osoitteesta: keskisuomalainen.com/tilauslaskutus

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2018

Etelä-Suomen Sanomien ilmestymispäivät 2018

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy v. 2018 joka päivä poikkeuksena kuitenkin seuraavat päivät, jolloin lehti ei ilmesty: ma 1.1., su 7.1., su 1.4., ma 2.4., ke 2.5., pe 11.5., pe 22.6., la 23.6., su 24.6., su 4.11., ti 25.12. ja ke 26.12.

Tilaaja, lataa uusi ESS Sovellus laitteellesi!

ESS Sovellus tarjoaa tlaaja-asiakkaille kätevän tavan seurata Etelä-Suomen Sanomien uutisointia.

Lataa sovellus laitteellesi alla olevista linkeistä.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puh. 03-7575 700 (ma-pe 8.30-16.30)
asiakaspalvelu@mediataloesa.fi

Asiakaspalvelupisteet:

Mediakulma, Hämeenkatu 5, 15110 Lahti (ma-pe klo 8.30-16.30).

Kirkkokatu 15, 18100 Heinola (ma-pe klo 9:00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Jakelupäivystys:

puh. 03-7575 285 (ma-pe klo 6:30-10, viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä klo 7.00-11.00) jakelupaivystys@mediataloesa.fi