Kokeile ESS Sovellusta 2 viikkoa MAKSUTTA!

ESS Sovelluksella kätesi ulottuvilla on aina tuoreet uutiset, joita voit nyt myös jakaa ja kommentoida helposti. ESS Sovellus yhdistää päivän lehden sekä verkon uunituoreet uutiset yhdeksi helppokäyttöiseksi palveluksi, joka kulkee aina mukanasi.

Lataa uudistunut ESS Sovellus maksutta laitteellesi sovelluskaupastasi ja kokeile palvelua 2vk maksutta. Tilaus päättyy automaattisesti 2 tutustumisviikon jälkeen.
Jos olet jo tilaaja, palvelu on käytössäsi maksutta ladattuasi uuden sovelluksen sovelluskaupastasi.

Tilaa ESS Sovellus ja saat käyttöösi ESS.fi-palvelun koko sisällön sekä ESS Digilehden. Sovelluksen käyttöä varten tarvitset ESA-tunnukset, jotka toimitetaan Sinulle 2vk maksuttoman tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tunnukset ovat henkilökohtaiset.

Lataa ESS Sovellus Google Playsta

Lataa ESS Sovellus AppStore

Huomioithan, että tällä tilauslomakkeella voi tehdä tilauksia vain henkilöasiakkaana.
Jos olet tekemässä tilausta yritysasiakkaana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh: 03 7575 700