Tilaa 2 viikon Etlarit maksutta! Lukuedun tarjoaa Hämeenmaan Prismat!

Tutustu Etelä-Suomen Sanomien kattavaan sisältöön ja tilaa 2 viikon Etelä-Suomen Sanomat veloituksetta Hämeenmaan Prisman tarjoamana. Tilauksiin kuuluu paperilehden ja ESS Sovelluksen lisäksi koko ESS.fi-palvelun sisältö. Tilaa samalla lisäviikot huippuedullisesti vain 5 €/vk!

Näytelehtitilaus toimitetaan ESA Jakeluiden omalla jakelualueella sijaitseviin talouksiin (ks. kartta), joihin ei tule tilattuna Etelä-Suomen Sanomia. Jakelualueen ulkopuolisille alueille voit tilata 2 vk ESS Verkko -näytteen maksutta. Tilausta ei voi tehdä talouteen, jossa on maksamatta päättynyt tilaus. Ei koske talouksia, joissa on tilaus päällä! Tarjous oikeuttaa yhteen näytetilaukseen/talous.

Tarjous on voimassa 11.3.2018 saakka.

Verkon kautta ennen klo 17 tehdyt tilaukset alkavat seuraavana päivänä. Kupongilla jätettyjen tilausten käsittelyaika on noin 10 arkipäivää.

Huomioithan, että tällä tilauslomakkeella voi tehdä tilauksia vain henkilöasiakkaana.
Jos olet tekemässä tilausta yritysasiakkaana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh: 03 7575 700