Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkuus kannattaa!

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaana saat nyt enemmän etuja.

Etelä-Suomen Sanomien Etuasiakas on tilaaja, joka on tilannut Etelä-Suomen Sanomat tai ESS Verkon normaalihintaisena jatkuvana tilauksena. Tarjousjaksolliset tilaukset eivät ole oikeutettuja Lahtipassiin ja Lahtipassin etuihin.

Etuasiakkaana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi Lahtipassilla lukuisissa alueen tapahtumissa ja liikkeissä. Etuasiakkaana sinulla on mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla. Elämysten lisäksi lukuisa joukko alueen ykkösyrityksiä tarjoaa kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Etuasiakkaanamme saat etuja myös lukuisista Etelä-Suomen Sanomien tilaus- ja ilmoitustuotteista.

Liity nyt Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaaksi!

Lahtipassi toimitetaan kaikille Etelä-Suomen Sanomien jatkuvan tilauksen tehneille henkilöille. Lahtipassien toimitetus on kolme kertaa vuodessa, helmikuussa, toukokuussa sekä syyskuussa. Vaihda määräaikaistilauksesi Etelä-Suomen Sanomien jatkuvaksi tilaukseksi ja pääset nauttimaan monipuolisista eduista ja loistavista tapahtumatarjouksista!

Uudet vuoden 2018 Lahtipassit toimitetaan etuasiakkaille helmikuun aikana. Siihen asti vuoden 2017 Lahtipassit ovat käytettävissä etujen hyödyntämisessä.

Vaihda tilaus tästä

Lahtipassi-edut saat näyttämällä Lahtipassia

Jos Lahtipassisi on kadonnut, saat uuden käymällä Mediakulmassa osoitteessa Hämeenkatu 5 (avoinna ma-pe 8.30-16.30) tai tilaamalla sen puhelimitse asiakaspalvelustamme p. 03 7575 700 (avoinna ma-pe klo 8.30-16.00).

Katso voimassaolevat edut tästä

Tallenna

Tilaaja, ota ESS Sovellus maksutta käyttöösi!

Etelä-Suomen Sanomien tilaajana voit lukea verkon näköislehteä, ESS Sovellusta ja ESS.fi-palvelua lisämaksutta henkilökohtaisilla Mediatunnuksillasi.

Mediatunnuksilla hoidat helposti ja turvallisesti myös tilaukset, jakelunkeskeytykset ja osoitteenmuutokset.

Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatunnuksia, saat ne helposti käyttöösi rekisteröitymällä sivun yläpalkissa sijaitsevasta "rekisteröidy" -linkistä.

Jos sinulla on jo Mediatunnukset, varmista rekisteröitymisen jälkeen "omat käyttäjätiedot" -kohdasta, että asiakasnumerosi on kytketty käyttäjätiliisi. Mediatunnukset ovat henkilökohtaiset eikä niitä saa luovuttaa ulkopuolisten käyttöön.