Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkuus kannattaa!

Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaana saat nyt enemmän etuja.

Etelä-Suomen Sanomien Etuasiakas on tilaaja, joka on tilannut Etelä-Suomen Sanomat tai ESS digilehden normaalihintaisena jatkuvana tilauksena. Tarjousjaksolliset tilaukset eivät ole oikeutettuja Lahtipassiin ja Lahtipassin etuihin.

Etuasiakkaana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi Lahtipassilla lukuisissa alueen tapahtumissa ja liikkeissä. Etuasiakkaana sinulla on mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla. Elämysten lisäksi lukuisa joukko alueen ykkösyrityksiä tarjoaa kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Etuasiakkaanamme saat etuja myös lukuisista Etelä-Suomen Sanomien tilaus- ja ilmoitustuotteista.   

 

Liity nyt Etelä-Suomen Sanomien etuasiakkaaksi!

Lahtipassi toimitetaan kaikille Etelä-Suomen Sanomien jatkuvan tilauksen tehneille henkilöille. Lahtipassien toimitetus on kolme kertaa vuodessa, helmikuussa, toukokuussa sekä syyskuussa. Vaihda määräaikaistilauksesi Etelä-Suomen Sanomien jatkuvaksi tilaukseksi ja pääset nauttimaan monipuolisista eduista ja loistavista tapahtumatarjouksista!

Vaihda tilaus tästä

 

Lahtipassi-edut saat näyttämällä Lahtipassia

Jos Lahtipassisi on kadonnut, saat uuden käymällä Mediakulmassa osoitteessa Aleksanterinkatu 10 (avoinna ma-pe 8.30-16.30) tai tilaamalla sen puhelimitse asiakaspalvelustamme p. 03 7575 700 (avoinna ma-pe klo 8.30-16.00).

Katso voimassaolevat edut tästä

 

Lahtipassilla saat mm:

   

Järjestämme vuosittain useita elämyksellisiä lukijamatkoja erilaisiin kohteisiin Suomeen ja ulkomaille.
 

Saat alueen merkittävimpiin tapahtumiin liput edullisemmin!

   

Yhteistyökumppanimme tarjoavat Lahtipassilla monipuolisia etuja ja tarjouksia

Arvomme Pelicansin runkosarjan kotiotteluihin liput Etlarin etupenkki -paikoille

   

Etuasiakkaana voit tilata rinnakkaislehden toiseen osoitteeseen tai lahjalehden ystävälle -50%

Järjestämme  Lahden kaupunginteatterin kanssa Kurkistus kulisseihin -tapahtumia

   

Etuasiakkaana voit ilahduttaa ystävääsi 1 kk  lehtilahjalla veloituksetta

Etuasiakkaana jakelunkeskeytykset hyvitetään

 

Tallenna

Tilaaja, ota ESS Digilehti maksutta käyttöösi!

Etelä-Suomen Sanomien tilaajana voit lukea ESS Digilehteä ja ESS.fi-palvelua lisämaksutta henkilökohtaisilla ESA-tunnuksillasi.

ESA-tunnuksilla hoidat helposti ja turvallisesti myös tilaukset, jakelunkeskeytykset ja osoitteenmuutokset.

Mikäli sinulla ei vielä ole ESA-tunnuksia, saat ne helposti käyttöösi rekisteröitymällä sivun yläpalkissa sijaitsevasta "rekisteröidy" -linkistä.

Jos sinulla on jo ESA-tunnukset,  varmista rekisteröitymisen jälkeen "omat käyttäjätiedot" -kohdasta että asiakasnumerosi on kytketty käyttäjätiliisi. ESA-tunnukset ovat henkilökohtaiset eikä niitä saa luovuttaa ulkopuolisten käyttöön.