Ilmoittaudu mukaan testaajaksi käytettävyystestiin!

Kehitämme Etelä-Suomen Sanomissa digitaalisia kuluttajapalveluitamme jatkuvasti. Järjestämme Lahdessa loka- ja marraskuussa 2018 käytettävyystestauksen, jonka tarkoituksena on selvittää tavallisten ihmisten mielipiteitä kehitteillä olevasta verkkopalvelusta ja sen käytettävyydestä.

Etsimme testiryhmään eri ikäisiä ja eri tyyppisiä ihmisiä sekä lehden tilaajista, että ei-tilaajista.

Jos olet kiinnostunut auttamaan meitä ja osallistumaan käyttäjätestirymään, täytä alla olevasta linkistä aukeava taustatietolomake 5.10.2018 mennessä.

Valitsemme kahteen eri testauskierrokseen mahdollisimman erityyppisiä käyttäjiä. Ilmoitamme sähköpostitse ja/tai puhelimitse, jos valintamme osui Sinuun. Kiitokseksi vaivannäöstä annamme kaikille testeihin kutsutuille 20 € arvoisen lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin.

Ilmoitamme valituille henkiöille testin järjestämisajankohdan ja -paikan. Tilaisuus kestää noin 50 minuuttia, jonka aikana suoritat ohjaajan esittämät tehtävät ohjaajan seuratessa työskentelyäsi vierelläsi. Näyttöruudulla tapahtuvat liikkeet sekä Sinun ja ohjaajan puhe tallennetaan. Kaikki materiaali käsitellään luottamuksellisesti ja nimettömänä. Tallenne on tarkoitettu vain Mediatalo Keskisuomalaisen sisäiseen käyttöön.

Ilmoittaudu testikäyttäjäryhmään tästä!